OM OSS

Vrakbil Norge er et team av erfarne fagfolk som kom sammen med et felles mål for bilvrak eiere – å gjøre prosessen av å levere bil til vraking så enkel som mulig for kjøretøyseiere.

Ved å kombinere vår ekspertise sammen, fant teamet på Vrakbil Norge opp en pålitelig løsning som har manglet innen bilvrak bransjen i Norge. Nemlig en hyggelig og stressfri opplevelse, og et team som gjør hele prosessen for deg. 

Gjennom årene har vi etablert et rykte for å tilby raske og effektive hentetjenester for bilvrak, samtidig som vi overholder strenge miljøbestemmelser. Vår kundesentrerte tilnærming sikrer at dine behov og trygghet er kjerneverdien vår.

Hvis du har vært i kontakt med klassiske bilopphugging tjenester før så vet du godt hvordan prosessen er – komplisert, tregt og tidskrevende. Dette er grunnlaget til hvordan Bilvrak Norge kom til å bli. Vårt dedikerte team kommer helt hjem til deg for å hente kjøretøyet ditt, vi håndterer så alt papirarbeidet og til slutt sørger vi for at betalingen settes inn direkte på kontoen din uten skjulte avgifter eller forsinkelser.

Selv om Vrakbil Norge fortsetter å vokse, forblir våre grunnleggende verdier uendret. Vi er forpliktet til å levere eksepsjonell service, og vi setter vår ære i å være en pålitelig partner for våre kunder over hele Norge. Vår historie handler om lidenskap, profesjonalitet og en nådeløs jakt på eksepsjonell kundeservice.

Vi inviterer deg til å oppleve forskjellen og bli med i vår voksende familie av fornøyde kunder. Kontakt vårt profesjonelle team i dag, og la oss hjelpe deg å forvandle din gamle bil til en praktisk og givende opplevelse.