Vilkår og betingelser

 1. Generelt
  Disse vilkårene og betingelsene gjelder for tjenestene levert av Vrakbilnorge.no, eid av Eide extrahjelp (heretter kalt “selskapet”). Ved å benytte deg av tjenestene våre, aksepterer du disse vilkårene og betingelsene.
 2. Tjenester
  Selskapet tilbyr henting og transport av bilvrak til godkjente bilopphuggerier. Vi tar oss av alt papirarbeid og sørger for at bilen blir behandlet forskriftsmessig. Selskapet utbetaler avtalt beløp for hentet bil til avtalt kontonummer innen 2 arbeidsdager fra vi henter den (minus henting pris).
 3. Bestilling og avtale
  For å bestille tjenesten, må du fylle ut skjemaet for henting av bilvrak som finnes på nettsiden. Selskapet vil kontakte deg for å avtale henting og informere om prisen på frakt. Når du fyller ut skjemaet og mottar en bekreftelse fra selskapet, inngår du en bindende avtale om henting og transport av bilvraket.
 4. Priser og betaling
  Prisen for henting og transport av bilvrak avtales mellom deg og selskapet. Selskapet vil utbetale avtalt beløp for hentet bil til avtalt kontonummer innen 2 arbeidsdager fra vi henter den (minus henting pris).
 5. Ansvar og forsikring
  Selskapet er ansvarlig for henting og transport av bilvrak i henhold til gjeldende lover og forskrifter. Selskapet er forsikret for eventuelle skader som måtte oppstå under transporten. Kunden er ansvarlig for å sørge for at bilen er i en tilstand som tillater transport, og at eierforhold og annen nødvendig dokumentasjon er i orden.
 6. Endringer og avbestillinger
  Hvis du ønsker å endre eller avbestille en avtalt henting, må du kontakte selskapet så snart som mulig. Det er ingen avbestillingsgebyrer eller andre tilleggskostnader knyttet til endringer eller avbestillinger.
 7. Personvern
  Selskapet behandler personopplysninger i samsvar med gjeldende personvernlovgivning. Se vår personvernerklæring for mer informasjon om hvordan vi behandler dine personopplysninger.
 8. Tvister og lovvalg
  Disse vilkårene og betingelsene skal tolkes og håndheves i henhold til norsk lov. Eventuelle tvister som måtte oppstå i forbindelse med tjenestene eller disse vilkårene og betingelsene skal løses ved norske domstoler.
 9. Endringer i vilkår og betingelser
  Selskapet forbeholder